Reservation

TableBooking












    PrivacyPolicy


    Privacy Policy

    1. This Privacy Policy is issued by Lifo Patisserie Sdn. Bhd. (Company No. 1193381-K) (“Lifo Patisserie”) as a data user pursuant to the Personal Data Protection Act 2010 (“PDPA”), and it shall apply to all Users, customers and suppliers of the Site at https://www.antcafegroup.com, our data processors (as defined in paragraph 11 of this Policy), and other third parties.
    2. Terms defined in Lifo Patisserie Terms of Use shall have the same meaning when used in this Policy, unless the context otherwise requires.
    3. For the purposes of this Policy, the expression “personal data”, “data subject”, “data user” and “data processor” shall have the meaning as defined in the PDPA.
    4. The data subject hereby consents that we may collect, record, hold, store, process and/or otherwise use their data in accordance with this Policy and the PDPA. The data subject shall be deemed to have given such consent to us if he uses or accesses, or continue to use or access the Site. This consent shall remain applicable as long as the data subject uses or accesses, or continue to use or access the Site. The data subject shall not use or access the Site if the data subject does not accept the terms and conditions stated herein (including any amendments to this Policy) or disagree with the way we collect and process personal data. For the purposes of this Policy, “data subject” includes (but not limited to) any Users.
    5. We reserve the right at our sole discretion at any time to immediately suspend and/or terminate the use and/or access of the Site by any person in the event such person refuses to grant or withdraws the consent referred to in paragraph 4.
    6. During the course of our activities we may collect, record, hold, store and/or process personal data about our Users, customers, suppliers and other third parties in any medium whether electronically or otherwise, for the purposes of the activities on the Site and any other purposes permitted under the law and the PDPA, and we recognise that the correct and lawful treatment of this data will maintain the confidence of users and third parties in us.
    7. Personal data includes (but not limited to) name, address, copies and details of identification documents, contact details, details of bank account, employment history, credit and references check, marital status, commission or alleged commission of offence, personal financial and social security detail. We may also collect, record, hold, store and/or process the following information: device information, log information, browsing history, internet protocol address, cookies and location information.
    8. We may also collect, record, hold, store and/or process your information from other sources, including but not limited to third party background checks, any registered credit reporting agency, any regulatory authorities and any authority, central depository or depository agent.
    9. We may conduct any checks on our Users, customers, suppliers and other third parties including but not limited to obtaining any litigation and default information, any information relating to company intelligence, business intelligence, individual credit intelligence, company profile, business profile, individual business profile and any other credit information from any credit reporting agency as may be necessary for the relevant activities, dealings or transactions on or through the Site.
    10. When data subject provides data to us, the data subject shall be deemed to have given consent to us to process the data in accordance with this Policy. When you publish Content on the Site, you acknowledge that the Content becomes available on the public domain and we are not able to control how the Content will be processed by the public, and we shall not hold any responsibility and liability for the processing of such Content by any person.
    11. Data processors include any person or organisation that is not a data user that processes personal data on our behalf and/or on our instructions. Such data processors shall comply with this Policy when processing any data on our behalf and/or on our instructions.
    12. You hereby acknowledge, confirm and consent that we may collect, record, hold, store and/or process your data for the following purposes:
      • in all matters pertaining to the contract entered or to be entered into between you and us, or between any Users;
      • for the purposes of processing your request and/or queries;
      • for the purposes of providing you with our services;
      • to conduct analysis and evaluation of our website and services in order to assist us to improve our website and services;
      • monitoring compliance with the agreement in paragraph (a) and our rules and policies with respect to the usage of the Site and any other applicable laws;
      • complying with the compliance and disclosure requirements of any and all governmental and/or quasi-government departments, agencies, regulatory and/or statutory bodies;
      • complying with any legal obligation binding on us under any law, rule, regulation, by-law, order, guideline, directive, policy and such other requirements in force and as amended from time to time;
      • enforcing our rights under the agreement in paragraph (a) and our rules and policies with respect to the usage of the Site or any other applicable laws to defend our rights;
      • for the purposes of record-keeping in the ordinary course of our business;
      • for the purposes of circulating, transmitting and/or delivering to you, by any means (including emails, short messaging services, regular mails and other means), any promotional materials (including products, services, new launches, upcoming events, promotions, advertisements, marketing and commercial materials); and
      • for any purposes relating to or in connection with the activities, dealings or transactions on the Site.
    13. We may track your visits to the Site by placing a “cookie” on your computer or other access device when you enter the Site. You may have the ability to accept or decline cookie. If you choose to decline cookies, that may hinder performance and impact your experience on the Site.
    14. The Users, customers, suppliers and other third parties, whether past, current or prospective, shall be aware that failure to supply the relevant data to us may affect our ability to perform our obligations with the relevant person and/or affect the Users, merchants, customers, suppliers and third parties’ ability to enjoy their respective benefits from us.
    15. Data held by us relating to the Users, merchants, customers, suppliers and other third parties will be kept confidential and we may provide such information to the following parties for the purposes set out in paragraph 12 above:
      • the Users;
      • our affiliates and associated companies;
      • any person to whom we are under an obligation to make disclosure under law, rule, regulation, by-law, order, guideline, directive, policy;
      • any court and/or officer of the court;
      • our auditors;
      • our legal advisers and compliance professionals;
      • our banks; and
      • our professional advisers, service providers and vendors.
    16. You are responsible for ensuring that the data that you provide to us is accurate, complete and not misleading and that such data is kept up-to-date, and you shall promptly keep us informed in the event the data is inaccurate, incomplete, misleading or not up-to-date and you shall provide us the true, accurate, complete, and updated data.
    17. You may request access to and correction of, your personal data and/or limit the processing of your personal data, or make any enquiries or complaints in respect of your personal data, by contacting us at lifopatisserie@gmail.com.
    18. If you no longer wish to receive emails or short messaging texts from us, kindly click on the unsubscribe link included in every email or short messaging text or other medium and follow the instructions included in such email or short messaging text or medium.
    19. If you give us personal data or information about another person, you confirm that he/she has appointed you to act for him/her, to consent to the processing of his/her personal data and to receive on his/her behalf any data protection notices.
    20. We will retain your data for as long as necessary for the fulfilment of the purposes set out in this Policy or as is required to satisfy any legal, regulatory and/or accounting requirements.
    21. We are committed to keep your personal data secure and have in place security measures to prevent your personal data from accidental loss, unauthorised access, use, alteration or disclosure. Notwithstanding such measures, the internet is an open system and we cannot guarantee that unauthorised third parties will not be able to defeat those measures.
    22. We reserve the right to amend this Policy at any time and will ensure that a notice of such amendments will be made available to you through the Site or through any other mode we view appropriate and suitable. Your continued use or access of the Site shall be treated as your agreement to the amendments.
    23. Your continued use of the Site is deemed consent for us to collect, record, hold, store and/or process your data.

    Polisi Perlindungan Data Peribadi

    1. Polisi ini dikeluarkan oleh Lifomax Patisserie Sdn. Bhd. (No. Syarikat: 1193381-K) (“Lifo Patisserie”) sebagai pengguna data menurut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 (“Akta”), dan Polisi ini digunapakai kepada semua Users, pelanggan dan pembekal Site di https://www.antcafegroup.com, pemproses data (seperti ditakrifkan di bawah perenggan 11 Polisi ini) dan pihak ketiga yang lain.
    2. Istilah yang ditakrifkan di bawah Lifo Patisserie Terms of Use akan mempunyai maksud yang sama sekiranya digunakan di Polisi ini, melainkan konteknya mengkehendaki erti yang lain.
    3. Bagi tujuan Polisi ini, ungkapan “data peribadi”, “subjek data”, “pengguna data” dan “pemproses data” mempunyai erti yang sebagaimana ditakrifkan dalam Akta tersebut.
    4. Subjek data dengan ini mengizin kami mengumpul, merekod, memegang, menyimpan dan/atau memproses data peribadinya mengikuti Polisi ini dan Akta tersebut. Subjek data akan disifat telah memberi keizinan tersebut kepada kami sekiranya dia mengguna atau mengakses, atau menerus penggunaan atau pengaksesan Site. Keizinan ini akan kekal selama subjek data mengguna atau mengakses, atau menerus penggunaan atau pengaksesan Site. Subjek data tidak boleh mengguna atau mengakses Site sekiranya subjek data tidak menerima terma-terma dan syarat-syarat yang dinyatakan di sini (termasuk apa-apa pemindaan kepada Polisi ini) atau tidak bersetuju dengan cara kami mengumpul dan memproses data peribadi. Untuk tujuan Polisi ini, “subjek data” termasuk (tetapi tidak terhad kepada) mana-mana Users.
    5. Kami berhak mengikut budi bicari kami pada mana-mana masa dengan kadar segera menggantung dan/atau menamat penggunaan dan/atau pengaksesan Site oleh mana-mana pihak sekiranya pihak tersebut enggan memberi atau menarik izinnya di bawah perenggan 4.
    6. Semasa menjalankan aktiviti kami, kami boleh mengumpul, merekod, memegang, menyimpan dan/atau memproses data peribadi Users, pelanggan, pembekal dan pihak ketiga dalam apa bentuk sama ada secara electronik atau sebaliknya, bagi tujuan aktiviti-aktiviti pada Site dan apa-apa tujuan lain yang dibenarkan di bawah undang-undang dan Akta tersebut, dan kami menyedar bahawa cara penggunaan data yang betul dan sah akan mengekalkan konfiden pengguna dan pihak ketiga pada kami.
    7. Data peribadi termasuk (tetapi tidak terhad kepada)) nama, alamat, salinan dan butir-butir dokumen pengenalan, nombor telefon, butir-butir akaun bank, sejarah pekerjaan, kredit dan rujukan semak, status perkahwinan, pensabitan kesalahan atau pendakwaan, butir-butir kewangan peribadi dan keselamatan social. Kami juga boleh mengumpul, merekod, memegang, menyimpan dan/atau memproses data berikut: maklumat peranti, maklumat log, sejarah pelayaran, alamat protokol internet, cookies dan maklumat lokasi.
    8. Kami juga boleh mengumpul maklumat kamu dari sumber-sumber lain, termasuk tetapi tidak terhad kepada pemeriksaan latar belakang pihak ketiga, mana-mana agensi pelaporan kredit berdaftar, mana-mana pihak berkuasa kawal selia dan mana-mana pihak berkuasa, depositori pusat atau ejen depositori.
    9. Kami boleh menjalankan pemeriksaan pada Users, pelanggan, pembekal dan pihak ketiga yang lain termasuk tetapi tidak terhad kepada mendapatkan maklumat litigasi dan kemungkiran, apa-apa maklumat mengenai perisikan syarikat, perisikan busines, perisikan kredit individu, profail syarikat, profail busines, profail busines individu dan lain-lain makmumat kredit daripada mana-mana agensi pelaporan kredit bagi tujuan aktiviti, pengurusan atau transaksi pada atau melalui Site.
    10. Sekiranya subjek data membekalkan data kepada kami, subjek data adalah disifatkan telah memberi keizinan kepada kami untuk memproses data tersebut selaras dengan Polisi ini. Sekiranya kamu memaparkan Content pada Site, kamu mengakui bahawa Content tersebut menjadi tersedia kepada domain awam dan kami tidak mampu untuk mengawal cara Content tersebut akan diproses oleh warga awam, dan kami tidak akan memegang apa-apa tanggungjawab dan liabiliti terhadap pemprosesan Content oleh mana-mana pihak.
    11. Pemproses data termasuk mana-mana orang atau organisasi yang bukan pengguna data yang memproses data peribadi bagi pihak kami dan/atau atas arahan kami.
    12. Kamu dengan ini mengaku, mengesah dan bersetuju bahawa kami boleh mengumpul, merekod, memegang, menyimpan dan/atau memproses data peribadi kamu untuk tujuan-tujuan berikut:
      • dalam segala perkara yang berkaitan dengan kontrak yang dibuat atau akan dibuat di antara kamu dengan kami;
      • untuk tujuan memproses permintaan dan/atau pertanyaan kamu;
      • untuk membekalkan perkhidmatan kami kepada kamu;
      • untuk menjalankan analisis dan penilaian laman web dan perkhidmatan kami supaya kami dapat mempertingkatkan laman web dan perkhidmatan kami;
      • memantau pematuhan terhadap kontrak di perenggan (a) dan/atau peraturan-peraturan dan dasar-dasar kami berkenaan penggunaan laman web kami dan mana-mana undang-undang yang berkenaan;
      • mematuhi keperluan pematuhan dan pendedahan mana-mana dan semua jabatan kerajaan dan/atau separa-kerajaan, agensi, badan-badan kawal selia dan/atau berkanun;
      • mematuhi apa-apa obligasi yang mengikat kami di bawah mana-mana undang-undang, kaedah, peraturan, undang-undang kecil, perintah, garis panduan, arahan, dasar dan apa-apa kehendak lain yang berkuatkuasa dan seperti yang dipinda dari semasa ke semasa;
      • menguatkuasakan hak kami di bawah kontrak di perenggan (a) dan/atau peraturan-peraturan dan dasar-dasar kami berkenaan penggunaan laman web kami atau mana-mana undang-undang lain untuk mempertahankan hak-hak kami;
      • bagi tujuan penyimpanan rekod dalam perjalanan biasa perniagaan kami;
      • bagi tujuan mengedar , menghantar dan/atau menyampai kepada kamu, dengan apa-apa cara (termasuk e-mel, khidmat pesanan ringkas , mel biasa dan lain-lain), bahan promosi (termasuk produk-produk , perkhidmatan, pelancaran baru , acara akan datang, promosi, iklan, pemasaran dan bahan-bahan komersial) yang berhubung dengan perkhidmatan kami; dan
      • apa-apa tujuan lain yang berkaitan dengan urusan pada laman web kami.
    13. Kami boleh mengesan pelawatan kami ke Site dengan meletakkan “cookie” pada komputer kamu atau peranti lain semasa kamu memasuki Site. Kamu boleh menerima atau menolak cookie. Sekiranya kamu memilih untuk menolak cookie, itu akan menghalang prestasi dan impak pengalaman kamu pada Site.
    14. Users, pelanggan, pembekal dan pihak ketiga yang lain, sama ada yang lepas, semasa atau bakal, hendaklak menyedari bahawa kegagalan untuk membekalkan data yang berkaitan kepada kami boleh menjejaskan keupayaan kami untuk melaksanakan tanggungjawab kami terhadap pihak-pihak berkaitan dan/atau menjejaskan keupayaan pengguna platform, pelanggan, pembekal dan pihak ketiga tersebut untuk menikmati faedah masing-masing daripada kami.
    15. Data peribadi yang kami pegang berhubungan pengguna platform, pedagang, pelanggan, pembekal dan pihak ketiga yang lain akan disulitkan dan kami boleh memberikan maklumat tersebut kepada pihak-pihak di bawah untuk tujuan-tujuan yang dinyatakan dalam perenggan 12 di atas:
      • Users;
      • affiliate kami dan syarikat-syarikat yang berkaitan dengan kami;
      • mana-mana orang yang kami mempunyai kewajipan untuk membuat pendedahan kepadanya di bawah undang-undang, kaedah, peraturan, undang-undang kecil, perintah, garis panduan, arahan, dasar;
      • mana-mana perintah mahkamah dan/atau pegawai mahkamah;
      • juruaudit kami;
      • penasihat undang-undang dan profesional pematuhan kami;
      • bank-bank kami; dan
      • pembekal perkhidmatan dan vendor kami.
    16. Kami bertanggungjawab untuk memastikan data yang kamu bekalkan kami adalah tepat, lengkap dan tidak mengelirukan dan data itu sentiasi dikemaskin, dan kamu hendaklah dengan kadar segera memberitahu kami sekiranya data tersebut adalah tidah tepat, tidak lengkap, mengelirukan atau tidak dikemaskini dan kamu hendaklah membekalkan kami data yang benar, tepat, lengkap, dan dikemaskinikan.
    17. Kamu boleh meminta akses kepada dan membuat pembetulan data peribadi kamu dan/atau mengehadkan pemprosesan data peribadi kamu, atau membuat sebarang pertanyaan atau aduan berkenaan data peribadi kamu, dengan menghubungi kami di lifopatisserie@gmail.com.
    18. Sekiranya kamu tidak ingin menerima e-mel atau teks pesanan ringkas daripada kami, sila klik pada pautan “unsubscribe” terdapat di setiap e-mel atau teks pesanan ringkas dan ikut arahan yang disertakan dalam e-mel atau teks pesanan ringkas tersebut.
    19. Sekiranya kamu memberikan kami data peribadi atau maklumat mengenai orang lain, kami mengesah bahawa dia telah melantik kamu untuk bertindak untuk dia, untuk bersetuju kepada pemprosesan data peribadinya dan untuk menerima notis perlindungan data bagi pihaknya.
    20. Kami akan menyimpan sebarang data peribadi yang kamu berikan kepada kami untuk selama yang diperlukan untuk memenuhi tujuan-tujuan yang dinyatakan dalam Polisi ini atau seperti yang dikehendaki untuk menunaikan apa-apa kehendak undang-undang, peraturan dan/atau perakaunan.
    21. Kami komited untuk menyimpan data peribadi kami selamat dan mempunyai langkah-langkah keselamatan untuk mengelakkan data peribadi kamu daripada kehilangan, akses, penggunaan, pengubahan atau pendedahan yang tidak dibenarkan. Walaubagaimanapun, internet adalah satu sistem terbuka dan kami tidak dapat menjamin bahawa pihak ketiga yang tidak dibenarkan tidak dapat mengalahkan langkah-langkah tersebut.
    22. Kami berhak untuk meminda Polisi ini pada bila-bila masa dan akan memastikan notis pindaan tersebut akan dibekal kepada kamu melalui laman web kami atau melalui mana-mana cara lain yang kami berpendapat wajar dan sesuai. Penggunaan atau pengaksesan kamu pada Site selepas pemindaan Polisi ini akan ditakrifkan sebagai persetujuan kamu terhadap pemindaan tersebut.

    Penggunaan terus kamu pada laman web kami dianggap sebagai kebenaran kamu kepada kami mengumpul, merekod, memegang, menyimpan dan/atau memproses data peribadi.